Kirjaudu PinnariinJos et ole aiemmin kirjautunut Pinnariin, sinun pitää ensin rekisteröityä. Pinnarin käyttäjiksi voivat rekisteröityä vain Bongariliiton jäsenet. Jos kuulut Lintutiedotukseen, kirjoita rekisteröitymislomakkeelle sama käyttäjätunnus.kontiki_banneri_romania_2019

FennicaBongariliittover2

Etusivu » News! » Suomi » 2019

Uutisia Suomesta 2019


Halias 40 vuotta

Halias täytti kunnioitettavat 40 vuotta. Tringan ylläpitämä Hangon lintuasema (Halias) sijaitsee Hankoniemen lounaiskärjessä, Uddskatanilla. 

Torstaina 17. tammikuuta pidetyssä kokouksessa kuultiin Aleksi Lehikoisen juhlaesitelmä "Katse tiukasti horisontissa jo 40 vuotta – mitä seuraavaksi".

Juhlat pidettiin Luonnontieteellisen museon Kimnaasi-salissa. Juhlatunnelmia kannattaa katsoa mm. Hangon Lintuaseman Facebook-sivulta www.facebook.com/HangonLintuasema.

Bongariliitto onnittelee!


Ekaekaa 2019

Uusi vuosi 2019 alkoi lumi- ja räntäsateisissa tunnelmissa, mutta se ei ekaekaa-bongareita haitannut. Päivän tähti oli varmaankin Alajärven meena-alalajin idänturturikyyhky. Kauhajoelta löytyi suopöllö ja Lempäälän allihaahkaa bongattiin, ja vaellukselta ruokinnoille jääneitä lapintiaisia oli etelässä muutamakin listattavaksi. Ekaekaa kärki on Jussi Lindström lajimäärällä 175.

(1.1.2019/KuhPe)


Tulosta sivu