Kirjaudu PinnariinJos et ole aiemmin kirjautunut Pinnariin, sinun pitää ensin rekisteröityä. Pinnarin käyttäjiksi voivat rekisteröityä vain Bongariliiton jäsenet. Jos kuulut Lintutiedotukseen, kirjoita rekisteröitymislomakkeelle sama käyttäjätunnus.kontiki_banneri_marokko

FennicaBongariliittover2

Uutisia WP:ltä ja maailmalta 2017


Big Year WP -porukka saavutti 700 vuodarin rajan

Ruotsalaiset Mårten Wikström, Claes Wikström ja Erik Rask yrittävät amerikkalaisen esikuvan mukaisesti Big Year WP -ennätystä vuonna 2017. Tahti on huikaiseva, ja 3.9 katkesi maaginen 700 lajin raja kotimaassa, Öölannissa, eskimosirrillä. Espanjassa nähdyn suomukorppikotkan määritys ilmeisesti peruttiin. Miesten vakuuttavaa toimintaa voi seurata Big Year WP -sivulta. (4.9.2017/KuhPe)


IOC lajilista 7.3 julkaistiin

Uusin IOC-listapäivitys julkaistiin heinäkuun 31. päivänä. Tsekkaa täältä. (1.8.2017/KuhPe)


Punaolkaturpiaali Orkneysaarilla

Pohjois-Amerikassa runsaslukuinen punaolkaturpiaali (Agelaius phoeniceus) löytyi Orkneysaarilta, Skotlannin pohjoispuolelta huhtikuun lopulla 2017. Lintu on edelleen paikalla. Kuva naaraspukuisesta linnusta löytyy mm. Vincent Legrantin Facebook-sivulta. (14.5.2017/KuhPe)


Big Year WP

Ruotsalaiset Mårten Wikström, Claes Wikström ja Erik Rask yrittävät amerikkalaisen esikuvan mukaisesti Big Year WP -ennätystä vuonna 2017. Touhua voi seurata Big Year WP -sivulta. (03.01.2017/KuhPe)


Tulosta sivu