Bongariverkko

Listalle liittyminen

  1. Liittymispyynnön voi lähettää osoitteessa https://groups.google.com/g/bongariverkko
  2. Vaihtoehtoisesti voit lähettää tyhjän viestin osoitteeseen [email protected]. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta saat lähetettyä pyynnön liittyä ryhmään
  3. Jos, et omista Gmail-tiliä ja haluat liittyä, niin lähetä viesti osoitteeseen sihteeri(at)bongariliitto.fi, niin sihteeri lisää hakijan uudelle listalle
  • Bongariverkon tilaajilla ei tarvitse olla Gmail-osoitetta tai Google-tiliä
  • Bongariverkkoon hyväksytään vain Bongariliiton jäsenet
  • Jos nimesi ei käy ilmi sähköpostiosoitteessasi, niin lähetä nimesi sihteerille, jotta jäsenyys voidaan varmistaa

Viestien lähetys

Bongariverkkoon tarkoitetut viestit lähetetään osoitteeseen bongariverkko (ät) googlegroups.com. Lähetettävien viestien suositellaan olevan lyhyitä. Pitkissä keskusteluketjuissa on huomaavaista poistaa vastausviestistä siihen kertyneet vanhat viestit niiltä osin kun ne eivät liity omaan viestiisi. Keskustelu Bongariverkossa tapahtuu omalla nimellä.

Eroaminen

  1. Lähetä tyhjä viesti ilman otsikkoa siitä sähköpostiosoitteesta, jolla listalta haluat poistua osoitteeseen: [email protected].
  2. Muutaman minuutin kuluttua saat vahvistusviestin siitä, että sähköpostilistalta poistuminen on onnistunut.
 

Osoitteen vaihto

Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, eroa sähköpostilistalta vanhalla osoitteellasi ja liity sähköpostilistalle uudella osoitteellasi. Moderaattorit eivät tee osoitteenmuutoksia, vaan jokaisen on tehtävä se itse. Bongariverkkoon voi lähettää viestejä vain sähköpostiosoitteesta, jolla on liitytty Bongariverkkoon. Muista netiketti!