Vuoden määrittäjäkisa

13/01/2013

Bongariliiton järjestämä Vuoden määrittäjäkilpailu alkaa 15.tammikuuta ja jatkuu marraskuuhun 2013. Kilpailun palkintona on Kon-Tiki Toursin lahjakortti, jonka voittaja saa käyttää vapaavalintaisesti Tuomas Seimolan vetämälle retkelle vuosina 2014 – 2015. Samalla Kon-Tiki Tours toimii Bongariliiton pääyhteistyökumppanina vuonna 2013. 

Kilpailun säännöt

* Kisa-aika 15.1 – 9.11.2013 * Kisakuvat julkaistaan aina viimeistään kuun toisena päivänä pl. tammikuun kierros, jonka kuvat julkaistaan 15.1.2013. Kuvat julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla kohdassa News / Määrityskilpailu 2013 * Vastaukset tulee jättää kunkin kuukauden viimeisenä päivänä klo 23:59:59 mennessä sähköpostitse kilpailun tuomarille Petri Kuhnolle ([email protected]). Myöhästyneitä vastauksia ei huomioida kyseisen kierroksen osalta. * Vastauksissa saa käyttää suomalaisia, latinankielisiä tai englanninkielisiä nimiä. Lyhenteet eivät ole hyväksyttyjä. Kisaan voi osallistua vain Bongariliiton jäsen pl. kilpailun tuomari ja kuvia luovuttaneet henkilöt. * Kuvakierroksia on yhteensä 11. * Kullakin kierroksella on tarjolla 2 kuvaa pl. toukokuun ja syyskuun kierrokset. Näissä kierroksissa on tarjolla 2 peruskuvaa ja 1 bonuskuva. Vastaaja voi valita vastaavansa joko molempiin peruskuviin tai yhteen peruskuvaan ja bonuskuvaan. Vastaaja voi vapaasti valita kumpaan peruskuvaan hän vastaa, mikäli hän vastaa bonuskuvaan. Vastaaja saa vastata vain kahteen kuvaan bonuskierroksella. Mikäli vastaaja vastaa kaikkiin kuviin, vastaukset hylätään. * Pisteytys Oikea 1 piste Tyhjä 0 pistettä Väärä 0 pistettä Bonus 3 pistettä * Kunkin kierroksen oikeat vastaukset julkaistaan  viimeistään seuraavan kuukauden toisena päivänä pl. marraskuun kierros. Tämän kierroksen oikeat vastaukset julkaistaan yhdistyksen syyskokouksessa 16.marraskuuta 2013. * Kilpailun kuvien lajit on havaittu hyväksytysti wp:n alueella vuoden 2012 loppuun mennessä. * Voittaja on se, joka kerää eniten pisteitä kaikkien kierrosten jälkeen. Tasatilanteessa arpa ratkaisee. * Voittaja julistetaan yhdistyksen syyskokouksessa 16.marraskuuta 2013. * Lisätietoja kilpailusta antaa kilpailun tuomari Petri Kuhno.

Palkinto

* Kon-Tiki Tours lahjoittaa voittajalle matkakortin, joka oikeuttaa 65% alennukseen vuoden 2014 – 2015 lintumatkasta. * Matkan oppaana toimii Tuomas Seimola, mikäli ylitsepääsemättömiä esteitä ei tule. * Voittaja saa valita itse matkakohteensa Seimolan opastamista matkoista. * Matkan kokonaisarvio on n. 4000€, josta lahjakortin arvo n. 2600€, riippuen matkakohteesta. * Mikäli voittaja on jo aikaisemmiin varannut kyseisen matkan, hänelle hyvitetään matkalahjakortin arvo. * Kon-Tiki Tours varaa oikeuden peruuttaa matkan vähäisen osallistujamäärän takia ja siirtää matkalahjakortin arvon asiakkaan kanssa sovitusti vastaavaan lintumatkaan. Matkalahjakortin lunastuksen säännöt *  Matkalahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi * Matkalahjakortti kelpaa vain Kon-Tiki Toursin järjestämille lintumatkoille * Matkalahjakortin voi lunastaa aikaisintaan kun henkilö on täyttänyt 16 vuotta. * Matkalahjakortti on henkilökohtainen, ja sen voi ainoastaan siirtää toiselle henkilölle Kon-Tikin ja matkalahjakortin haltijan yhteisellä sopimuksella.

(KL / 13.1.2013)